Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Alink & Plukaard

As the World Tsjechov

Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen dieoverlopen van ambitie en idealen. Een geestige mix tussen Tsjechov en nu.

Toneel is absoluut niet saai en stoffig! Dit bewijst Alink&Plukaard maar weer. Het jonge duo laat een breed publiek kennismaken met het werk van bekende schrijvers als Molière, Tsjechov en Edward Albee, en vermengt dat met een gros aan eigentijdse scènes en anekdotes uit hun eigen leven. Zo ook in As the World Tsjechov: een cabareteske, persoonlijke en humoristische voorstelling, die vorig seizoen al hoge ogen gooide bij publiek en pers. Een intiem portret van twee zoekende, jonge mensen die overlopen van ambitie en idealen, maar daarmee het gevaar lopen om de realiteit niet onder ogen te komen.

Yara Alink (1990) en Sander Plukaard (1989) studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, en vormen sindsdien het duo Alink&Plukaard. Ze maakten eerder de voorstellingen Who is/We are/Wanna be like Martha & George en De Mensenhater, waarmee ze in 2014 de Fringe Bronze Award in de wacht sleepten.

Locatie: Theater de Luifel

Toneel
Let op: deze voorstelling is een onderdeel van de serie Toneel. Bestelt u deze toneelserie, dan betaalt u geen € 71,50 maar slechts € 49,-.
Bestel de toneelserie

17 nov

Bestel kaarten20:15 uurNormaal € 18,50 -  -  Serie Toneel € 12,25  -  CJP kaart € 17,50