Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

Corona regels

Update 25 januari 2022:

Wij vragen bezoekers vanaf 13 jaar voorafgaand aan de voorstelling of concert een coronatoegangsbewijs te tonen.

Je kan op twee manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

1. Een vaccinatiebewijs via de CoronaCheck-app
Met de CoronaCheck-app kan je van jouw vaccinatiebewijs een QR-code maken. Dit is een QR-code op basis van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Download de CoronaCheck-app op je telefoon en klik op QR-code maken. U krijg dan drie opties: een QR-code van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of testbewijs. Met dit coronabewijs (en identiteitsbewijs) op zak ben je klaar voor het bezoek aan een voorstelling of concert. Een uitgebreide uitleg over de CoronaCheck-app en het maken van uw QR-code vindt u hier

2. Een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang
Ben je niet (volledig) gevaccineerd dan moet je binnen 24 uur voor de voorstelling getest zijn bij een officiële Testen voor Toegang-locatie. Zodra je het testbewijs hebt, kan je deze toevoegen aan de CoronaCheck-app. Klik hier voor meer informatie over Testen voor Toegang of het maken van een testafspraak.

Ik heb geen smartphone. Hoe werkt het papieren coronatoegangsbewijs?
Als je geen smartphone hebt is het mogelijk een papieren coronatoegangsbewijs te maken. Op de website van de CoronaCheck-app (klik hier) kan je met DigiD inloggen om een papieren bewijs te maken. Deze kan je uitprinten en meenemen naar De Luifel of De Oude Kerk. Let op: het gele vaccinatieboekje is geen geldig coronatoegangsbewijs.

Heb je geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kan je in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb een geldig coronatoegangsbewijs maar heb klachten of moet in quarantaine. Kan ik de voorstelling bezoeken?
Bij klachten als verkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid, blijf je thuis. Ook als je (volledig) gevaccineerd bent.

Ik ga naar een (jeugd) voorstelling met mijn kinderen. Moeten kinderen ook een coronatoegangsbewijs laten zien?
Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers van 13 jaar en ouder vragen wij om een vaccinatie-, herstel- of testbewijs (met natuurlijk identiteitsbewijs) te laten zien, voordat zij het theater binnen gaan (zie boven).

Heb je nog andere vragen? Ga dan naar de website van de CoronaCheck-app en kijk naar de antwoorden op de meest gestelde vragen over coronatoegangsbewijzen, testen voor toegang en de CoronaCheck-app.