Podia Heemstede
023 – 548 38 28
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede

Ambassadeurs

Wij presenteren met trots de ambassadeurs van Podia Heemstede

Een ambassadeur helpt en ondersteunt ons op allerlei manieren om onze voorstellingen en concerten onder de aandacht te brengen. Het liefst zien we natuurlijk iedere voorstelling zo vol mogelijk en onze ambassadeurs hebben er een neus voor mensen te bereiken. Daarnaast maken we graag gebruik van hun expertise. Zo kan het zomaar gebeuren dat je één van onze ambassadeurs tegenkomt bij een voorstelling, als bezoeker of met een bijdrage. We begrijpen dat je nieuwsgierig naar hen bent!

Irene Moors

Irene Moors is sinds 1988 een vertrouwd gezicht op televisie. Ze woont inmiddels alweer 30 jaar in Heemstede. ‘Door mijn werk voor diverse televisieprogramma’s en als voormalig jurylid voor de musical-awards heb ik heel veel theatervoorstellingen mogen zien. Ik kan enorm genieten van het vakmanschap en de passie van theatermakers, musici, zangers en cabaretiers. Een voorstelling ‘om de hoek’ heeft voor mij altijd iets bijzonders. Vaak ontstaan juist op dit soort kleine podia, de mooiste dingen. Daarom ben ik met liefde ambassadeur voor Podia Heemstede’.

 

 

 

Arno Koek

Arno Koek werkt vanaf 1985 in het boekenvak en is sinds 2006 eigenaar van Boekhandel Blokker in Heemstede. In 2008 werd hij uitverkozen tot Beste boekverkoper van het Jaar. In 2016 was hij twee jaar onderdeel van het DWDD Boekenpanel. Hij is een veellezer; enerzijds mooie literatuur en anderzijds af en toe luchtige ontspanning of een spannende thriller. ‘Het grote probleem is dat een mensenleven te kort is om alles te kunnen lezen, dus is het een gevecht om keuzes te maken!’ Daarnaast is hij een levensgenieter en houdt ook nog van film, theater en de opera.

 

 

 

 

Sjamke de Voogd

Mijn naam is Indonesisch-Fries. Sjam komt van Sjamsoedin, de achternaam van mijn moeder en -ke is er voor het Friese accent achteraan geplakt. Ik ben afgestudeerd econometrist aan de UvA. Want ik vind wiskunde fantastisch! Ik ben er cabaretier mee geworden. Al bijna 20 jaar sta ik met mijn zus Nellerike in de Nederlandse theaters. Na de finale van het Leids Cabaret Festival 2001 toerden we als Zusje Voogd en sinds 2008 als VET kindercabaret. Naast werk ben ik zeer enthousiast marathonloper. Ik heb inmiddels 12 marathons gelopen en ben er nog lang niet klaar mee! Een andere pijler in mijn leven is mijn 'moderne gezin'. Het is een prachtig gezin en vergt een flap over en een presentatie om uit te leggen. Dat doe ik dan ook regelmatig.
Oftewel, ik doe van alles omdat ik veel leuk vind :-)