Podia Heemstede
023 – 548 38 28
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede

Podia Heemstede Menu

Podia Heemstede menu: een goed begin van een avond uit! 

Podia Heemstede biedt bezoekers van de Oude Kerk en de Luifel de gelegenheid om voor de voorstelling te dineren in een aantal door ons geselecteerde restaurants in Heemstede.

Southern Cross, De Pasta Box en Red Orchids bieden je een heerlijk diner en zorgen ervoor dat je op tijd in De Luifel of de Oude Kerk kunt gaan genieten van de voorstelling of concert. Wij adviseren je om tegelijk met het reserveren van Podia Heemstede tickets, het restaurant van jouw keuze te boeken via onderstaande link naar het restaurant en bij de reservering/opmerkingen te vermelden: “Podia Heemstede menu”.

Southern Cross 

Al sinds 2002 een begrip in Heemstede voor fijnproevers. Een innovatieve Australische keuken met diverse culturele invloeden. 15 euro per tasting dish met keuze uit verse vis, vlees en vegan producten.
Open: vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur.
Ga naar: Southern Cross

De Pasta Box
Chef-kok Tony Weir kookt de mooiste Italiaanse gerechten. Laat je verrassen door authentieke Italiaanse smaken verwerkt in verse seizoen producten. 3 gangen menu € 73 voor 2 personen. À la carte eten is ook mogelijk.
Open: dinsdag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur.  
Ga naar : De Pasta Box

Red Orchids
Verfijnde Oriëntaalse keuken met verse vlees, vis en vegetarische gerechten uit Thailand, Indonesië, China en Japan. Red Orchids biedt een 2 gangen menu, inclusief bubbels van het huis voor € 34,50 p.p. À la carte eten is ook mogelijk.
Open: donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Ga naar: Red Orchids