Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

Nieuws

NIEUWS

meest recente update: dinsdag 25 januari 2022

Ja! we mogen weer! Na een bewogen week vol acties zijn wij heel blij dat we zojuist te horen hebben gekregen dat we je weer mogen ontvangen in De Luifel en Oude Kerk. Want wát hebben we je gemist!

We zijn nu alle voorwaarden en regels aan het bekijken, zodat we veilig open kunnen. We delen deze informatie zo snel mogelijk met jullie. We hebben al wel besloten de voorstellingen van 28 januari |(Het Volk) en 30 januari kindervoorstelling van Gijs van Rhijn) te verplaatsen.
Heb je kaarten gekocht voor een van deze voorstellingen?

Je krijgt bericht, zodra informatie bekend is over de verplaatsing.

Via deze website, onze social media kanalen en per mail informeren wij je ook over de actuele stand van zaken.

 

 

 

 

meest recente update: zaterdag 15 januari 2022

GEEN VERSOEPELINGEN VOOR THEATERS

Door de verlenging van de coronamaatregelen voor o.a. de theaters kunnen de voorstellingen en concerten in Theater de Luifel en de Oude Kerk helaas niet doorgaan tot en met dinsdag 25 januari 2022. 

Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling of concert in deze periode? 

Je krijgt bericht, zodra informatie bekend is over eventuele verplaatsingen of bijvoorbeeld annulering en de daarbij behorende afwikkeling. 

Via deze website, onze social media kanalen en per mail informeren wij je ook over de actuele stand van zaken. 

 

 

 

 

meest recente update: Vrijdag 26 november 2021

UPDATE CORONA MAATREGELEN 26 NOVEMBER 2021

Voorstellingen en concerten in De Luifel en de Oude Kerk van 28 november t/m 18 december worden geannuleerd. Kaartkopers krijgen vanaf maandag per mail bericht over de afwikkeling van de annulering. We gaan over tot het restitueren van de kaartjes. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Zijn er uitzonderingen? Ja, graag aandacht voor onderstaande voorstellingen:

  1. Het concert van Floris Kortie en Vera Kooper vanavond, 27 november, in De Luifel gaat wel gewoon door. Het concert begint om 20:15 uur. Heb je kaarten en wil je deze voorstelling tóch niet bezoeken, dan kan je je geld retour krijgen door vandaag (uiterlijk vóór 12.00 uur) een mail te sturen naar info@podiaheemstede.nl.
  2. De kindervoorstelling van Meneer Monster op zondag 12 december om 11:00 uur en 14:00 uur gaat NIET door. We hebben besloten om alle voorstellingen en concerten, ook die ‘s middags plaatsvinden, niet door te laten gaan tot en met 18 december. Ook deze kaartkopers krijgen per mail bericht over deze annulering.

Waar moet je op letten als je naar het concert van Floris Kortie en Vera Kooper komt? 

Kom ruim op tijd naar ons toe
De deuren van het gebouw openen een uur voor aanvang. Bij de ontvangst vragen we je om je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs. Hierdoor kan het iets langer duren voordat je binnen bent. Kom daarom ruim voor aanvangstijd naar ons toe, dan kan je bezoek ontspannen beginnen.

Draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand
Draag in onze gebouwen een mondkapje en houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Het mondkapje mag af als je op je plaats zit.

Korte pauze
Als er een pauze is, dan is dit een korte pauze waarin we je vragen om te blijven zitten. Een toiletbezoek is mogelijk. De bar is gesloten.

================================================================================================================

Laatste nieuws: maatregelen verlengd tot 1 april !

Door de verlenging van de maatregelen blijven we sowieso gesloten tot 1 april en zijn er geen voorstellingen en concerten.

Voor de laatste informatie is het belangrijk om onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden!

Facebook
Twitter
Instagram

meest recente update: woensdag 24 februari

Laatste nieuws: Vanaf 16 maart hopen we er weer te zijn!

Hoe graag we ook willen, de deuren van Theater de Luifel en De Oude Kerk blijven tot en met 15 maart gesloten. We kijken uit naar het moment dat we weer open mogen en mooie concerten en voorstellingen kunnen beleven. Het programma voor 2021 en de kaartverkoop starten dus ook pas na 15 maart. Onze programmering publiceren we zodra de theaters open mogen, zodat zo min mogelijk voorstellingen en concerten afgelast of verzet hoeven te worden.

Nu meer dan ooit is het dus belangrijk om onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden!

Facebook
Twitter
Instagram

We hopen je snel weer weer te zien!

meest recente update: woensdag 3 februari 2021 -

Laatste nieuws: Maatregelen voor theaters duurt minimaal tot 2 maart 2021!

Op dinsdag 2 februari was er weer een persconferentie. Hierin werd aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd. In de theaters zijn geen concerten en voorstellingen tot minimaal 2 maart 2021. Dat betekent dat het programma voor 2021 nog later zal worden gestart en daarmee ook de kaartverkoop. Na de lockdown, hopelijk dus rond 2 maart, zullen we ook de voorstellingen en concerten van maart 2021 bekendmaken. We hebben besloten om onze programmering per maand te publiceren, zodat er zo min mogelijk voorstellingen en concerten afgelast of verzet hoeven te worden.

We houden je op de hoogte via onze website en sociale media-kanalen!

meest recente update: woensdag 13 januari 2021 -

Laatste nieuws: Nog langer dicht, in ieder geval tot 9 februari 2021!

Door de aangekondigde verscherpte maatregelen zijn er geen concerten en voorstellingen tot en met 9 februari 2021. Dat betekent dat het programma voor 2021 nog later zal worden gestart en daarmee ook de kaartverkoop. Na de lockdown, hopelijk dus rond 9 februari, zullen we ook de voorstellingen en concerten van februari 2021 bekendmaken. We hebben besloten om onze programmering per maand te publiceren, zodat er zo min mogelijk voorstellingen en concerten afgelast of verzet hoeven te worden.

Nu meer dan ooit is het dus belangrijk om onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden!

We hopen je snel weer te kunnen trakteren op mooie voorstellingen en concerten!

• meest recente update: dinsdag 15 december 2020 -

Laatste nieuws: Tijdelijk dicht, maar tot snel in 2021!

Podia Heemstede stopt door de aangekondigde verscherpte maatregelen met concerten en voorstellingen tot en met 19 januari 2021. Dat betekent dat het programma voor 2021 later zal worden gestart en daarmee ook de kaartverkoop. Na de lockdown, hopelijk dus rond 19 januari, zullen we ook de voorstellingen en concerten van januari 2021 bekendmaken. We hebben besloten om onze programmering per maand te publiceren, zodat er zo min mogelijk voorstellingen en concerten afgelast of verzet hoeven te worden.

Nu meer dan ooit is het dus belangrijk om onze website en sociale media-kanalen in de gaten te houden!

We verheugen je weer vanaf volgend jaar te zien. Blijf gezond en veilig, wees extra aardig voor elkaar en hopelijk kunnen wij je snel weer trakteren op mooie voorstellingen en concerten!

• meest recente update: woensdag 18 november 2020 -

Laatste nieuws: We zijn weer terug!

Podia Heemstede is blij dat door de aankondigingen van 17 november we weer door kunnen. We hebben nog een mooi programma tot aan het einde van 2020. Uiteraard kan vanwege de coronamaatregelen een gelimiteerd aantal bezoekers onze voorstellingen en concerten bijwonen, te weten 30 bezoekers maximaal met inachtneming van de anderhalve meter afstand.
Hieronder een overzicht van de voorstellingen die nog op het programma:
• 27 november: Janneke de Bijl - Talent
• 04 december: Niet Schieten – 25 jaar Lust en Leed
• 11 december: Rosa da Silva – Daar moet je heen
• 13 december: ‘Ik zou wel een kindje lusten’ kindervoorstelling

  • meest recente update: woensdag 04 november 2020 -

Laatste nieuws:
Helaas even geen voorstellingen en concerten

Door de aangescherpte coronamaatregelen van dinsdag 3 november, zijn er helaas tot en met 18 november geen voorstellingen en concerten in Theater De Luifel en De Oude Kerk. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, niet alleen voor de artiesten, maar ook voor jou als bezoeker. Hieronder een overzicht van de voorstellingen die niet doorgaan.

Bezoekers die al een kaartje hebben gekocht worden persoonlijk benaderd. Per voorstelling wordt gekeken naar verplaatsing of restitutie van de ticketgelden.

We hopen natuurlijk zo spoedig mogelijk weer door te kunnen gaan met ons programma. We weten dat de regels snel kunnen veranderen. Je wordt geïnformeerd wanneer dat het geval is.

DEZE VOORSTELLINGEN GAAN NIET DOOR:

07 november: Nhung Dam & Koos Terpstra "3 miljoen stappen naar Sicilië"
13 november: Maartje & Kine "Speelbeesten"
14 november: Trio d'Encore "De tour als sportieve opera"
15 november: Het Volk "De bezoeking"

  • update: woensdag 14 oktober 2020 -

Laatste nieuws:
De extra coronamaatregelen die de regering dinsdag 13 oktober bekendmaakte, hebben voor Podia Heemstede geen (extra) verandering gebracht. We mogen voorstellingen blijven organiseren voor maximaal 30 bezoekers. We zijn ons terdege bewust dat niet alle theaters dit kunnen. We voelen daarom ook extra verantwoordelijkheid, juist omdat wij wel in staat zijn om door te gaan. We zullen in deze periode daarom ook, net als anders, proberen om zo veel mogelijk publiek te bereiken. We gaan daarom ook andere middelen inzetten om jou, onze bezoeker, te bereiken. Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we dat weten.
Helaas zijn er, vanwege de coronamaatregelen, wel een aantal voorstellingen geannuleerd. Kaartkopers worden zo snel mogelijk geïnformeerd. Per voorstelling wordt gekeken naar verplaatsing of restitutie van de ticketgelden.
Het is voor iedereen intussen duidelijk dat regels snel kunnen veranderen. We proberen je natuurlijk zo snel mogelijk te informeren, al kost het soms ook wat tijd bij ons om tot de juiste oplossing te komen. We hopen en danken je bij voorbaat voor jouw begrip.
Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates. En vergeet niet op onze social mediakanalen te kijken. Ook sturen we regelmatig de laatste informatie in onze nieuwsbrief.

  • update woensdag 7 oktober 2020 -

Gelukkig blijven we de komende weken open voor jullie!

We vinden het jammer dat we geen ontheffing van de Veiligheidsregio hebben gekregen, om meer dan 30 bezoekers te ontvangen. We willen graag zoveel mogelijk bezoekers laten genieten van ons programma. Maar dat betekent niet dat we stoppen! Bij alle voorstellingen zullen we daarom voorlopig een maximum van 30 bezoekers hanteren.
We houden ons daarbij aan alle bestaande RIVM-richtlijnen en zullen hier goed op toezien.
Bij het betreden van Theater De Luifel en De Oude Kerk, maar ook tijdens het verplaatsen door het gebouw, dient een mondkapje gedragen te worden. Als je op jouw plek zit, mag het mondkapje af.

Door deze maatregelen zijn de voostellingen dus sneller vol. Dertig kaarten zijn bij ons vaak snel verkocht. Het kan zijn dat artiesten hierdoor twee keer op een avond optreden, zodat meer mensen kunnen komen. Hou daarom onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten, en volg ons op Facebook, Twitter of Instagram. Op deze kanalen zijn we het meest actueel!