Podia Heemstede
023 – 548 38 28
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede

SEPTEMBER
De Oudejaars 2024 van Dolf Jansen, roze olifanten in de kamer bij de beste vrienden Veldhuis & Kemper en de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival on tour.

OKTOBER
Aanklonteren met Joosen en de Jager, theatercollege van Maarten van Rossem, melige shit met Ton Kas, een Koffieconcert, foute liedjes door Vuile Huichelaar, Kindertheater Pim & Pom, Marietta Petkova en Carel Kraayenhof en het Spaanse Kussen van Lebbis.

NOVEMBER
Virtuoze werken door Rosanne Philippens en Julien Quentin, De 80ste verjaardag van Robert Long door Ludique!, kindershow Pas op voor de Billenbijter!, vader en zoon Bram en Fimme Bakker, Yvonne Weijers, het Divertimento Jeugdstrijkorkest, Andries Tunru en de favorieten van Gerard Alderliefste.

DECEMBER
Een verrassingsconcert van Eric Vloeimans en Bert van de Brink, Camaretten-winnaar Yunus Aktas en een kerstconcert van Boi Akih. Wat er ook gebeurt, tijdens de laatste show van het kalenderjaar klinkt er muziek dankzij Olga Zuiderhoek.

Hoe koop je kaarten? Online via podiaheemstede.nl of bij Theater De Luifel (Herenweg 96), op werkdagen tussen 09:00-13:00 uur. De kassa is ook altijd open voorafgaand aan een voorstelling of concert (op al onze locaties).

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven informatie te willen ontvangen

van Podia Heemstede.

Voor actuele info: podiaheemstede.nl

Contact: info@podiaheemstede.nl

Wil je deze mail niet meer ontvangen?

Je kunt je hier afmelden.