Podia Heemstede
023 – 548 38 28
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede
Image

Het nieuwe theaterprogramma staat voor je klaar!

AFTRAP VAN HET NIEUWE SEIZOEN MET DUBBEL CABARET

Nu de zomer er toch echt bijna opzit en de dagen langzaamaan korter worden, biedt Podia Heemstede verlichting. Als aftrap bieden we je twee feelgood voorstellingen op één avond. De cabaretières Maria Kraaijkamp, het zonsverduisteringetje in huis, en Sjamke de Voogd, een econometrist die per avond € 5,31 verdient. Ondanks hun beslommeringen is een vrolijke avond gegarandeerd bij dit aanstormend én afstormend talent. We verwelkomen je graag bij deze openingsvoorstelling van het seizoen op vrijdag 22 september in Theater De Luifel.

We hebben dit seizoen opnieuw een prachtig, inspirerend en afwisselend programma voor je samengesteld. Hieronder tref je een aantal suggesties aan. Het volledige programma vind je hier.

Wij kijken er enorm naar uit om je weer te mogen ontvangen in een van onze zalen. Graag tot binnenkort!

Hoe koop je kaarten? Online via podiaheemstede.nl of bij Theater De Luifel (Herenweg 96), op werkdagen tussen 09:00-13:00 uur. De kassa is ook altijd open voorafgaand aan een voorstelling of concert (zowel bij Theater De Luifel als bij concertzaal De Oude Kerk).

DUBBEL CABARET MET SJAMKE EN MARIA

In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door middel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

‘Dingen die nooit af’ van Sjamke de Voogd gaat over grenzeloosheid. Het leven als eindeloze ontdekkingstocht. Want wat als je je grootste passie en talent misloopt? Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, odes aan de vele exen, alles tellen om ontelbaarheid en oneindigheid tegen te gaan...

Theater De Luifel, vrijdag 22 september 20:15 uur

Kaarten bestellen? Klik hier

DE BLAUWE VINKJES

De Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon Blaauw en Kevin van den Berg in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Theater De Luifel, vrijdag 29 september 20:15 uur

Kaarten bestellen? Klik hier

LUCIE HORSCH - CLARA SCHUMANN & MORE

Multitalent Lucie Horsch speelt niet alleen fenomenaal goed blokfluit, maar ze beschikt ook over een prachtige stem en is een getalenteerde pianiste!

Ze speelt graag samen met het Concertgebouworkest en vele andere internationale orkesten.

Bij ons speelt ze piano, met muziek van componisten als Haydn, Clara Schumann, Brahms en Debussy, met bovendien een aantal vocale verrassingen.

Concertzaal De Oude Kerk, zaterdag 30 september 20:15 uur

Kaarten bestellen? Klik hier

Image

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven informatie te willen ontvangen

van Podia Heemstede.

 

Voor actuele info: podiaheemstede.nl

Contact: info@podiaheemstede.nl

Wil je deze mail niet meer ontvangen?

Je kunt je hier afmelden.