Podia Heemstede
023 – 548 38 28
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede
Image

Het verdwijnende Chinese afhaalrestaurant, en 's lands bekendste mol op het toneel

Goedemiddag! In deze brief een hoop om op te verheugen. Dat doet een mens goed, mocht de winterdip op de loer liggen - en anders ook, trouwens. Eerst even dit: er zijn nog een aantal laatste kaarten voor Jay Francis, vanavond in de Luifel. IVY op 9 februari is uitverkocht, idem dito voor Guido Weijers - maar maak vooral gebruik van onze wachtlijst! En dan nu echt het goede nieuws, vooruitkijkend naar de komende weken.
Na honderd jaar hard werken is het hoog tijd om het Chinees-Indisch restaurant een eervolle plek in de Nederlandse geschiedenis te geven, en dat lukt Happy in Holland: de Volkskrant gaf de voorstelling deze week vijf (!) sterren. Wegens grote belangstelling hebben we niet één, maar twee middagshows van Meneer Monster, over de bekende mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept.. In maart verwelkomen Spinvis en Saartje van Camp je in hun wondere wereld van Neveldieren, en maak je kennis met het grofgebekte zapcabaret van Jeroens Clan. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er drie nieuwe shows aangekondigd: Zelensky hier op 8 maart, het Pergolesi ensemble op 29 maart, en Jandino Asporaat op 17 mei. Tot ziens!

Hoe koop je kaarten? Online via podiaheemstede.nl of bij Theater De Luifel (Herenweg 96), op werkdagen tussen 09:00-13:00 uur. De kassa is ook altijd open voorafgaand aan een voorstelling of concert (zowel bij Theater De Luifel als bij concertzaal De Oude Kerk).

 

CHARLOTTE HA & MEI LING WAN-IN
Happy in Holland

Het Chinees-Indisch restaurant verdwijnt. Weg is het eerste Hollandse uit eten, de eerste afhaal. Nooit meer babi pangang of tjap tjoy. Maar wat is er gebeurd met de glimlachende, zwijgende vrouw die je witte bakjes meegaf vanachter de toonbank? En met haar dochtertje, dat altijd vrolijk kroepoek inpakte? In Happy in Holland doorbreekt de inmiddels volwassen geworden dochter het stilzwijgen. Regisseur Char Li Chung en schrijvers Sun Li en Tjyying Liu, restaurantkinderen van het eerste uur, gaan samen op zoek naar de wortels van hun bestaan. ★★★★★ van De Volkskrant: "De binnen- en de buitenwereld van dit culinaire fenomeen komen slim samen"

Theater De Luifel - Vrijdag 16 februari 20:15
Kaarten bestellen? Klik hier

MENEER MONSTER
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. Over een kleine mol.. is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Wegens grote belangstelling zijn er deze dag niet één, maar twee voorstellingen om uit te kiezen.

Pinksterkerk - Zaterdag 17 februari 11:00 en 14:00
Kaarten bestellen? Klik hier

SPINVIS & SAARTJE VAN CAMP
Neveldieren

De Nederlandse popmusicus Spinvis en de Belgische klassieke celliste, zangeres en theatermaker Saartje van Camp betoveren met een programma rond mythologische neveldieren. Ze wekken de dieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? Neveldieren is een voorstelling met veel bekende en nieuwe Spinvis liedjes.

Theater De Luifel - Vrijdag 1 maart 20:15
Kaarten bestellen? Klik hier

JEROENS CLAN
Korte metten

Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen.
Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ vol snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma Korte metten. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderderder.

Theater De Luifel - Zaterdag 2 maart 20:15
Kaarten bestellen? Klik hier

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven informatie te willen ontvangen

van Podia Heemstede.

Voor actuele info: podiaheemstede.nl

Contact: info@podiaheemstede.nl

Wil je deze mail niet meer ontvangen?

Je kunt je hier afmelden.