Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

WORD VRIEND VAN PODIA HEEMSTEDE

We hebben je nodig

Mede dankzij onze Vrienden levert Podia Heemstede al jaren met onze theater- en concertprogrammering een grote bijdrage aan de cultuur in Heemstede en omgeving. Particuliere inkomsten worden voor ons van steeds groter belang. Met jouw Vriendschap draag je bij aan het voortbestaan van Podia Heemstede en kunnen wij mooie, bijzondere en indrukwekkende voorstellingen en concerten programmeren. Een gevarieerd cultureel programma met zowel bekende artiesten als jong talent en met cabaret, muziek en toneel. Jouw Vriendschap zorgt voor een groter draagvlak en geeft makers van de toekomst een kans. Wil je ook in de toekomst blijven genieten van alles wat Podia Heemstede biedt? Word Vriend!

Je krijgt ook iets terug in ruil voor je steun!

Deze voordelen zijn:
• Je ontvangt elke twee weken de Podia Heemstede Nieuwsbrief met interviews met artiesten en nieuws over de voorstellingen en speciale acties voor vrienden.
• Speciale acties door het theaterseizoen heen.

Je wordt vriend voor een bedrag van € 25,-. Als vriend boek je per voorstelling 2 kaarten met voorrang voor het theaterseizoen 2020-2021.

Zo word je vriend van Podia Heemstede

U heeft al een account :( weer )Vriend worden?: Als Vriend kunt u twee kaartjes per voorstelling met voorrang boeken voor € 25,-

Je hebt nog geen account: je meld je hier eenmalig aan en koopt dan een vriendenpas. Wanneer je daarna opnieuw inlogt en bij de persoonlijke gegevens ( via e-mail adres)kijkt zie je bij het kopje "passen "staat dat je vriend voor het seizoen volgend op de datum van aankoop bent.